Question
Güncellenme tarihi:
16 Oca 2018
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
harder than ever ne anlama geliyor?
Could you give me some examples?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
I am so tired because this weekend I worked harder than ever.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
It means whatever you are experiencing is harder than anything you've experienced.
Bu cevap yardımcı oldu mu?