Question
Güncellenme tarihi:
13 Oca 2018
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
-
Yunanca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Bunu İngilizce (ABD) da nasıl dersiniz? it was very important because from it depended me wage
is it correct?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
It was very important because it helped my wage
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
“It was very important because my wage depended on it.”
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?