Question
Güncellenme tarihi:
4 Oca 2018
- Türkçe
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
shell of a man ne anlama geliyor?
Cevaplar
Deleted user
4 Oca 2018
Featured answer
it means the man has no personality or is very depressed
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
Deleted user
it means the man has no personality or is very depressed
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe