Question
Güncellenme tarihi:
28 Ara 2017
- Arapça Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
describe ve description ve descriptive arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Describe is the verb form: "I can't describe my feelings."
Description is a noun: "It was a highly detailed description."
And descriptive is an adjective: "The report was very descriptive."
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça Akıcıya Yakın