Question
Güncellenme tarihi:
22 Ara 2017
- İspanyolca (İspanya)
- Galiçyaca
-
Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
in ve within arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İtalyanca Akıcıya Yakın
within; can be adverb, preposition or noun
-I heard noises from within
- I will eat within an hour
-His actions were within the law(legal)
Whereas In is very general and can be used very frequently
- I live in London
-She is in possession of a car
-he walked in the park
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
- Galiçyaca