Question
Güncellenme tarihi:
8 Ara 2017
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Nepalce
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
Nepalce hakkında soru
tatto na charo ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Nepalce
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Hintçe
dont get inked( tatoos)..... i guess u mean tatoo na chera i guess
1
disagree
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Nepalce
- Bengalce Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
@cisca its a sarcastic word to represent / point out something useless things
तात्तो न छारो को गफ नगर ।
don't talk about these nonsense things.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Nepalce
- Japonca
@NimeshKshetri Thanks😄Oh, it's literal meaning and real meaning are different. Got it. Is this slaung or proverb? Your examples are easy to understand.
- Nepalce
- Bengalce Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Japonca