Question
Güncellenme tarihi:
8 Ara 2017
- Türkçe
-
İngilizce (ABD)
Türkçe hakkında soru
Bunu Türkçe da nasıl dersiniz? catching up , ne demek? deyim olarak bir anlami var mi?
Cevaplar
Read more comments
Deleted user
- Türkçe
It has many meanings. What do you mean?
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?