Question
Güncellenme tarihi:
5 Ara 2017
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
He is a glass half empty kind of guy. ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
@Ri-na He is a pessimist.
"Glass half empty" means pessimist.
"Glass half full" means optimist. 😊
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca