Question
Güncellenme tarihi:
25 Haz 2016
- Korece
-
İngilizce (ABD)
-
İsveççe
İsveççe hakkında soru
kall ve kallt ve svalt arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İsveççe
Svalt means "cool", kall/kallt means "cold".
Kallt is used with "ett"-words, kall with "en"-words. e.g. "En kall glass", "Ett kallt berg".
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece