Question
Güncellenme tarihi:
2 Ara 2017
- Rusça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
risk life and limb ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
Deleted user
It means life and organs are at risk.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
it's a saying. it means you will do anything and everything you can to reach your goals.
Bu cevap yardımcı oldu mu?