Question
Güncellenme tarihi:
27 Kas 2017
- Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
I'm ready to ve I'm going to arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- Rusça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
"I am going to" - means that you have decided to do something, and you will definitely do it
"i am ready to" - it is like you can do something, you are ready for it, but it is not as definite as "i am going to"
I am ready to go in museum instead of you (means: i can, but originally it wasn't in my plans)
i am going to do my homework
i am going to visit my granny tommorow
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca