Question
Güncellenme tarihi:
23 Kas 2017
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
-
Korece
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
Apart from music, my favorite thing is laugh ne anlama geliyor?
It means she likes both music and to laugh?
Cevaplar
23 Kas 2017
Featured answer
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Malezyaca Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD)
It means besides music,his/her favourite think is laughing/to laugh
Bu cevap yardımcı oldu mu?