Question
Güncellenme tarihi:
18 Kas 2017
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Korece
İngilizce (ABD) hakkında soru
bunch ve bundle arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
18 Kas 2017
Featured answer
- İngilizce (ABD)
A bunch of = a lot of
A bundle of = a group of
Sentences with the words as verbs:
I always bundle up in the winter because it is really cold.
(因为冬天很冷,所以我穿很多衣服)
There was no room to sit, so everyone was bunched up next to each other.
(没有地方坐、所以大家挤成一团)
Bu cevap yardımcı oldu mu?