Question
Güncellenme tarihi:
16 Haz 2016
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İspanyolca (İspanya)
İngilizce (ABD) hakkında soru
advance(noun) ve advancement(noun) arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
As nouns, there is no difference in meaning. People argue over which sounds better, but they are interchangeable.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca