Question
Güncellenme tarihi:
12 Haz 2016
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
İngilizce (ABD) hakkında soru
Yixing thread (I guess it means timeline or fangroup) ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
@avrilfurry: It means a thread (basically a series of posts/a conversation online) about Yixing.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?