Question
Güncellenme tarihi:
30 Eki 2017
- Arapça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Fransızca (Fransa) Akıcıya Yakın
-
Korece
İngilizce (ABD) hakkında soru
ATM ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Arapça
- Fransızca (Fransa)
- İngilizce (ABD)
it can mean "at the moment" or it is a machine you get money from
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
The letters stand for "automated teller machine." It is a machine where you can put money into or take money out of your bank account.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
Automated Teller Machine
Because people that work in banks are called Tellers
automated = when a machine does something by itself
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Fransızca (Fransa) Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Vietnamca
@sanaa_news that dumb to ask questions, don’t tell me you never go to bank to cash money ...😒🤣🤣😂
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Fransızca (Fransa) Akıcıya Yakın
@NoOneElse I did but why are you asking
I am curious to know
I am curious to know