Question
Güncellenme tarihi:
19 Eki 2017
- Geleneksel Çince (Tayvan)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
I sang a song for her. ve I sang a song to her. arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Endonezce
"I sang a song for her" means the reason you were singing is because of her.
"I sang a song to her" means you were singing a song while she was there with you.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Geleneksel Çince (Tayvan)