Question
Güncellenme tarihi:
11 Eki 2017
- İspanyolca (İspanya)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Fransızca (Kanada)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
cus he eats me up like din dins ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Din dins= dinner
Cus= because
Because he eats me like dinner
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)