Question
Güncellenme tarihi:
8 Eki 2017
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Endonezce
- Javaca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Korece
İngilizce (ABD) hakkında soru
"a lot of (noun)" ve "lots of (noun)" arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
There is virtually no difference in meaning.
"I have a lot of paperwork to do" and "I have lots of paperwork to do" both have the same meaning.
"I have a lot of money" and "I have lots of money" also have the same meaning.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Endonezce
- Javaca