Question
Güncellenme tarihi:
6 Eki 2017
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
I can't even front. ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
@Yukineko
cant lie, can not put up an act, can not disrespect
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
To "front" is street slang that means to pretend or lie.
"I can't even front" is a street slang phrase that means "I can't/won't lie/pretend"
Hope this helps!
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?