Question
Güncellenme tarihi:
26 Eyl 2017
- Lehçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Rusça
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
import ve importing ve important ve importance arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Hintçe
Import- (aayaat) to bring something from outside boundries of country/state
Importing- continuous tense
Important-( Mahatvpurna) something of great significance
Importance-( Mahatv) significance
Bu cevap yardımcı oldu mu?