Question
Güncellenme tarihi:
22 Eyl 2017
- Türkçe
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
-
Arapça
-
İspanyolca (İspanya)
Arapça hakkında soru
اجل ( and explain the meaning) ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
فعلت هذا من أجلك
I did that for the sake of you
هل فعلت هذا ؟ did you do that?
أجل yeah
تم اغلاق المتحف الي اجل غير معروف
The museum was closed till unstated date
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Arapça
@alshami5 I have mentioned the other meaning above sake date
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?