Question
Güncellenme tarihi:
22 Eyl 2017
- Lehçe
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
Norveççe (Bokmal)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Bunu İngilizce (Birleşik Krallık) da nasıl dersiniz? What does it mean "She must have had bad dreams and CLIMBED IN with our mother"
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
'Climbed in' means 'got in bed' but in an innocent way :)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
"Climbed in" in this phrase means she got into bed with her mother,
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Lehçe