Question
Güncellenme tarihi:
20 Eyl 2017
- Rusça
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
vital ve alive arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
vital could mean important and alive means to be living
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Hintçe
vital means important
alive means existence
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
vital - это жизненно необходимый;
alive - просто живой.
Bu cevap yardımcı oldu mu?