Question
Güncellenme tarihi:
17 Eyl 2017
- Korece
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
İngilizce (ABD) hakkında soru
ki sorta ne anlama geliyor?
I picked up this expression in conan show. Does this mean "Kind sort of"?? I don't know at all.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- Fransızca (Kanada) Akıcıya Yakın
I don't think I have ever heard that.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Hintçe
- Korece
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Filipino
@sophie1000 ki is from japanese i think, it means mantra? or something like aura?
Bu cevap yardımcı oldu mu?