Question
Güncellenme tarihi:
11 Eyl 2017
- Japonca
-
İngilizce (ABD)
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
İngilizce (ABD) hakkında soru
le mot juste ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
In English, I have heard it used to mean "the perfect word" or "a well fitting word". I think it has a similar meaning in French (where it comes from).
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Japonca
- İngilizce (ABD)