Question
Güncellenme tarihi:
7 Eyl 2017
- Lehçe
-
İngilizce (ABD)
-
Almanca
-
Norveççe (Bokmal)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Articles are very helpful when learning a language, because they provide you useful and practical vocabulary. bu doğru görünüyor mu?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Doğru
Very good! But it would sound more natural of you omit the "you".
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)