Question
Güncellenme tarihi:
6 Eyl 2017
- Rusça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Lost on you ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Almanca Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Japonca Akıcıya Yakın
It doesn't have a meaning. It does not make sense to me
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
- Almanca Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Japonca Akıcıya Yakın
@kamamaeva9 "lost on you" does not make grammatical sense. I'd say they mean they are lost in the persons world :)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
- Almanca Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Japonca Akıcıya Yakın
@kamamaeva9 you're welcome :)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
- Fransızca (Kanada) Akıcıya Yakın
if something is "lost on you" it means that whatever was lost had little to no impact on the person receiving the words
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça