Question
Güncellenme tarihi:
29 Ağu 2017
- Arapça
-
İngilizce (ABD)
-
Türkçe
-
Almanca
Kapalı soru
Türkçe hakkında soru
ben sana fazla gelirim ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Türkçe
- Arapça
- Türkçe
uygun anlamında değil sadece
mesela bir sözlü kavgada da kullanılabilir. yani sen benimle yarışamazsın/benimle olan konularda kazanamazsın/ beni alt edemezsin gibi anlamlara da gelebilir.
sevgili durumlarda da : evet uygun değilim anlamı var ama söyleyen kişi kendisinin daha üstün olduğunu söylüyor.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?