Question
Güncellenme tarihi:
27 Ağu 2017
- Arapça
- Portekizce (Brezilya) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (Meksika) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
İspanyolca (İspanya)
Türkçe hakkında soru
ماذا تعني " اي والله " بالتركية?
Cevaplar
Read more comments
- Arapça
eyvallah
sağol
teşekkürler
teşekkür ederim
كلهم معناهم شكرا
1
disagree
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
هذه إفادة الإقرار . أيضا يستخدم للشكر
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@ademi-21 و ماذا تعني عندكم ؟ عندي فضول كثير عن ذلك
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
@Athariyyah إذا لا تعترض يمكننا أن أجاوبك اي والله في اللهجة نفس كلمة (فعلا)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Arapça
@Athariyyah في أي لهجة تريدها لأنها ليست في الفصحى
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Arapça
@Athariyyah سأقولها لكن باللهجة المصرية فالكل يفهمها
مالك انهارده شكلك تعبان
أه والله (أي والله) الشغل متعب فعلا
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Arapça
@Athariyyah أجل ما شاء الله أنك تجيد العربية
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Arapça
@Athariyyah في اللهجة السعوديه معناها نعم
أنا باجي عندك الحين
الحين؟
اي والله باجي
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
@omer25 تستحق كل الخير.انت أروع من الرائع. جزاك الله خيرا الجزاء . شكرا جزيلا أخي الكريم
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
@Athariyyah العفو أخي لقد أحرجتني بأدبك
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- Arapça
- Türkçe