Question
Güncellenme tarihi:
26 Ağu 2017
- Rusça
-
Korece
-
Çekçe
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
Çekçe hakkında soru
Mám tě rád/ráda ve miluji tě arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Çekçe
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
Mám tě rád/a =I like you
Miluji tě = I love you
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Çekçe
@svetagorlova Mám tě rád/a means I love you but it isn't as powerful as Miluji tě. You say Mám tě ráda to your friends and your family. You say Miluji tě to your partner :)
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Çekçe
- İngilizce (ABD)
Mám tě rád/ráda means i like you and miluji tě means i love you
Bu cevap yardımcı oldu mu?