Question
Güncellenme tarihi:
16 Ağu 2017
- Rusça
- Belarusça
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Belarusça
-
Rusça
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
I ______ (go) to my uncle's birthday party this Saturday.
I have to use Present Simple or Present Continuous tense?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Nepalce
with present continuous tense it sounds more natural.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (İspanya)
I think that is in present continuous because is a plan
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Rusça
- Belarusça
- İngilizce (Birleşik Krallık)
I'm going to my uncle's birthday party this Saturday.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?