Question
Güncellenme tarihi:
10 Ağu 2017
- İngilizce (ABD)
- Vietnamca
-
Japonca
-
Geleneksel Çince (Hong Kong)
-
Geleneksel Çince (Tayvan)
Kapalı soru
Geleneksel Çince (Tayvan) hakkında soru
因為我愛你和你沒關係 ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Geleneksel Çince (Tayvan)
It's doesn't matter with you because I love you
It's doesn't matter with you
這和你沒關係
because I love you
因為我愛你
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Vietnamca