Question
Güncellenme tarihi:
Deleted user
7 Ağu 2017
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
Owing to ( when we use it ?) ile örnek cümleler göster.Mümkün olduğunca günlük ifadeyi bana anlat.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
Do you mean 'owing to' or 'belonging to'.....? Owning to n'existe pas....
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user
- İngilizce (Birleşik Krallık)
The train was cancelled owing to bad weather. (ie a more elegant way of saying 'because of'.
Bu cevap yardımcı oldu mu?