Question
Güncellenme tarihi:
6 Ağu 2017
- İspanyolca (Meksika)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Korece
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
for what ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
It means the same thing as 'para que' or 'porque'. It's another way of asking 'why'.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İspanyolca (Meksika)