Question
Güncellenme tarihi:
4 Ağu 2017
- İspanyolca (İspanya)
- Katalanca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Rusça
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
exemplar (eg. an exemplaR lawyer) ve exemplary (eg. an exemplaRY lawyer) arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
4 Ağu 2017
Featured answer
- İngilizce (Birleşik Krallık)
As an noun, an "Exemplar" is "an example worth following". "Exemplary" is an adjective meaning "deserving of respect or worth following". So you can say " an exemplary lawyer" but not "an exemplar lawyer".
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?