Question
Güncellenme tarihi:
29 Tem 2017
- Fransızca (Fransa)
-
Korece
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
introvert ve introverted arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
Introvert is a noun.
Example: I am an introvert.
Introverted is an adjective.
Example: I am an introverted person.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
The difference is the use in the sentence. First one is a noun, second is adjective.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Fransızca (Fransa)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
- Fransızca (Fransa)
- Basitleştirilmiş Çince (Çin) Akıcıya Yakın
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
- Fransızca (Fransa)
- İngilizce (ABD)
To you both... :) I mean, if just fine..
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Fransızca (Fransa)