Question
Güncellenme tarihi:
26 Tem 2017
- Portekizce (Brezilya)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
İngilizce (ABD) hakkında soru
alive ve live arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD)
Alive deve ser usado acompanhado do verbo to be. I am alive (eu estou vivo). Live é verbo. He lives in São Paulo, ele vive em São Paulo. God lives forever, Deus vive para sempre.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Portekiz)
live: viver de morar/ alive: viver de estar vivo
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
He is alive. (adjective)
He lives in U.S. (verb)
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Portekizce (Brezilya)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın