Question
Güncellenme tarihi:
26 Tem 2017
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
-
Korece
-
Türkçe
-
Japonca
Korece hakkında soru
Orabeoni ve agashi ve oppa arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Korece
- Almanca
오라버니 (Orabeoni)~ Is used from younger GIRLS to their older brother in the old dynasty (Joseon, Goryeo etc.)
아가씨 (Agassi)~ means young lady/Miss
오빠 (Oppa)~ Is used from younger GIRLS to their older brother
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın