Question
Güncellenme tarihi:
25 Tem 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
Danca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Bunu İngilizce (ABD) da nasıl dersiniz? Porque eu gosto de você ou Porque eu te amo
Cevaplar
25 Tem 2017
Featured answer
- Portekizce (Brezilya)
- Portekizce (Portekiz)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
Because I like you / Because I love you
Bu cevap yardımcı oldu mu?