Question
Güncellenme tarihi:
23 Tem 2017
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Fransızca (Fransa)
-
Korece
-
Almanca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
Korece hakkında soru
-니까 ve -서 arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
I think both mean "because" or something like that
Cevaplar
Read more comments
- Korece
you are right. but -서 also means "so"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Korece
Verb 아/어서
1.the verb can't use past tense
2.can't use the following patterns after 아/어서
-(으)세요
-(으)ㄹ 까요?
-어때요?
-(으)ㅂ시다
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Fransızca (Fransa)