Question
Güncellenme tarihi:
22 Tem 2017
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
-
Japonca
-
Türkçe
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
raw ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Portekizce (Brezilya)
it's oike the fish of sushi, because the fish is raw
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Portekizce (Brezilya)
- İspanyolca (Meksika)
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
"Raw" can also be used as slang (informal language) to mean "unedited"/ "in it's original form".
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (Birleşik Krallık) Akıcıya Yakın