Question
Güncellenme tarihi:
18 Tem 2017
- Vietnamca
-
İngilizce (ABD)
-
Japonca
-
Basitleştirilmiş Çince (Çin)
İngilizce (ABD) hakkında soru
leak (noun) ve leakage (noun) arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Hollandaca (Belçika)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
a leak is normally used when talking about one leak or a small leak and leakage is more used when you're talking about a big leak or multiple ones
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Vietnamca
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Norveççe (Bokmal) Akıcıya Yakın
- Rusça
@KathrynWay I object. To put it simply, "a leak is a hole, the leakage is the water that runs through it."
Bu cevap yardımcı oldu mu?