Question
Güncellenme tarihi:
16 Tem 2017
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (Meksika)
-
Portekizce (Brezilya)
-
Fransızca (Fransa)
İngilizce (ABD) hakkında soru
loud ne anlama geliyor?
Cevaplar
16 Tem 2017
Featured answer
- İngilizce (ABD)
It means to be very high in volume
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- İspanyolca (Meksika)
- İngilizce (ABD)
@dario0415 In standard usage, yes. But as always, meanings can alter depending on your usage and context
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- İspanyolca (Meksika)