Question
Güncellenme tarihi:
11 Tem 2017
- Fransızca (Fransa)
-
İngilizce (ABD)
-
İspanyolca (İspanya)
-
Türkçe
Kapalı soru
Türkçe hakkında soru
Ne dolap çeviriyorsun ? ne anlama geliyor?
Cevaplar
Read more comments
- Hırvatça
It means "What are you up to?", "What are you trying to do now?"
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Hırvatça
But it's not like a casual question. It's more like you use it when you know that the other person is doing something that they shouldn't do, or that may hurt you. Things like that
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Türkçe
Duyduğunda üzüleceğin ya da kızacağın kötü bir şeyin senin haberin olmadan yapılması : arkasından dolap çevirmek
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user
- Türkçe
Gizli bir iş yapıyorsun anlamında kullanılır
Bu cevap yardımcı oldu mu?