Question
Güncellenme tarihi:
9 Tem 2017
- Arapça
-
Korece
Arapça hakkında soru
Bunu Arapça da nasıl dersiniz? ما معني اختي و اخي باللغه الكوريه
Cevaplar
Read more comments
- Fransızca (Fransa)
- Arapça Akıcıya Yakın
- Arapça
اخ اكبر = 오빠
اخ اصغر = 남동생
اخت اكبر = 언니
اخت اصغر = 여동생
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
اوني وتعني اختي الكبيره 언니
오빠 اوبا وتعني اخي الكبير
여동생 يو دونغسينغ وتعني اختي الصغيره
남동생 نام دونغسينغ وتعني اخي الصغير
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Fransızca (Fransa)
for girl:
Her older brother is oppa 오빠
her older sister is eonni 언니
for boy:
his older brother: hyung 형
his older sister: noona 누나
younger brother (for girl/boy) : namdongsaeng 남동생
younger sister (boy/girl) :yeodongsaeng 여동생
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- Arapça
- İngilizce (ABD) Akıcıya Yakın
- Fransızca (Fransa)
but here people learn Arabic not korean language
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Arapça