Question
Güncellenme tarihi:
4 Tem 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (ABD) hakkında soru
true ve truth arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- Portekizce (Brezilya)
A diferença entre 'true' e 'truth' está no significado de cada e acredito que não tem como se confundir com isto. Basta lembrar que 'true' tem como principal significado 'verdadeiro' e 'truth' significa 'verdade'.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- Filipino
True is an adjective. It's used to describe something that is true or factual or real. The truth is the fact itself. It's a noun which means something that is real or based from facts.
Bu cevap yardımcı oldu mu?