Question
Güncellenme tarihi:
1 Tem 2017
- Portekizce (Brezilya)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (ABD) hakkında soru
Bunu İngilizce (ABD) da nasıl dersiniz? "cuz" in english may be because or why?
Cevaplar
Read more comments
- Portekizce (Brezilya)
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
"cuz" (also sometimes "cos" or "coz") is an informal/slang short form of "because". It can replace "because", but not "why".
"cuz" can also sometimes be used as an informal/slang short form of "cousin" and in some areas "cuz" can be used to address a close friend.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?