Question
Güncellenme tarihi:
24 Haz 2017
- Japonca
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
İngilizce (ABD)
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
a couple of months ve few months arasındaki fark nedir?Sadece örnek cümleler vermekten çekinmeyin.
Cevaplar
Read more comments
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- Fransızca (Fransa) Akıcıya Yakın
- İbranice Akıcıya Yakın
They generally mean the same thing.
But,
Couple = 2
Few = 3+
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user
Usually, a couple of months are 2 months and a few months are 3 months.
"Summer vacation is only a couple months (2)."
" Winter lasts a few months (3)."
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (ABD)
- İngilizce (Birleşik Krallık)
A couple means two or about two. A few means three or more.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?
- İngilizce (Birleşik Krallık)
- İngilizce (ABD)
@Yuri9716 In UK English, a couple is two and a few is a small unspecified number.
Highly-rated answerer
Bu cevap yardımcı oldu mu?