Question
Güncellenme tarihi:
24 Haz 2017
- Basitleştirilmiş Çince (Çin)
-
İngilizce (Birleşik Krallık)
-
Japonca
-
İngilizce (ABD)
Kapalı soru
İngilizce (Birleşik Krallık) hakkında soru
deep-sixed the mood ne anlama geliyor?
Cevaplar
Deleted user
24 Haz 2017
Featured answer
It basically means "ruined the mood". To deep-six something means to get rid of or ruin.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Read more comments
Deleted user
It basically means "ruined the mood". To deep-six something means to get rid of or ruin.
Bu cevap yardımcı oldu mu?
Deleted user